Actueel

 • SEPA

  Ongetwijfeld heeft u van uw bank in de afgelopen maanden al bericht gekregen dat op 1 februari 2014 ...
  Lees meer >

 • BTW

  De Bijboekbedragen die via automatische incasso van uw rekening worden afgeschreven, worden gespecificeerd ...
  Lees meer >

26 mei 2014

Parkeren met de t-tag in de parkeergarages in Zeeland wordt fors goedkoper!


Profiteer van goedkoper abonnement

e-tag

Vele abonnees maken op dit moment al tot grote tevredenheid gebruik van de t-tag om te parkeren in de parkeergarages in Terneuzen, Middelburg of Vlissingen. Om nog meer klanten van dit comfort te laten profiteren, verlaagt Movenience vanaf 1 juni 2014 de abonnementsprijs voor het parkeren met de t-tag in parkeergarages in Zeeland. Tot op heden bedroeg de abonnementsprijs € 0,75 per maand per geselecteerde garage. Vanaf 1 juni a.s. kunnen abonnementhouders in alle aangesloten parkeergarages van deze dienstverlening gebruikmaken voor een vaste totaalprijs van € 0,75 per maand (€ 9,- per jaar).

Gebruikmaken van de t-tag parkeerservice?

Wilt u de t-tag parkeerservice toevoegen aan uw abonnement? Stuur dan een e-mail naar info@movenience.nl of meld u telefonisch aan bij de klantenservice van Movenience op nummer 0900 44 88 666, vanuit het buitenland +31(0) 113 76 00 01. Onze klantenservice staat op werkdagen voor u klaar van 08.00 tot 17.00!

Maakt u al gebruik van de t-tag parkeerservice?

Klanten die reeds geabonneerd zijn op 1 of meerdere parkeergarages hoeven geen actie te ondernemen. Het contract wordt per 1 juni 2014 automatisch aangepast aan de nieuwe situatie, waardoor ook bestaande klanten voor een vaste totaalprijs van € 0,75 per maand gebruik kunnen maken van de t-tag parkeerservice in alle aangesloten garages.

Parkeergeld betalen, daar hoeft u niet meer bij stil te staan!

parkeren zeeland

Parkeren met de t-tag biedt abonnees betaalgemak. Een parkeerkaartje is overbodig en kan dus ook niet meer kwijtraken, wachten in de rij bij de betaalautomaat behoort tot het verleden en kleingeld, pinpas of opgeladen Chipknip zijn niet meer nodig. Met een t-tag aan boord gaat de slagboom bij het uitrijden van de parkeergarage automatisch open! Overigens houdt de chipknip per 1 januari 2015 op te bestaan, wat de t-tag als betaalmiddel extra interessant maakt. De t-tag registreert de parkeertijd en het verschuldigde parkeergeld wordt, net als de tol voor de Westerscheldtunnel, automatisch van het prepaid tegoed afgeboekt.

Inzicht in de parkeertransacties

Periodiek ontvangt de abonnee per post of mail een gebruiksoverzicht, waarop naast de eventuele toltransacties Westerscheldetunnel ook de parkeertransacties overzichtelijk gepresenteerd staan. Deze transacties zijn ook 24 uur per dag te raadplegen door in te loggen op het ‘mijn Movenience’ gedeelte van onze website www.movenience.nl. Speciaal voor de smartphone is de mobiele website m.movenience.nl ontwikkeld. Op deze mobiele website, die er op de smartphone uitziet als een app, zijn de laatste 5 transacties en het actuele prepaid tegoed te raadplegen.

Waar kunt u op dit moment met de t-tag parkeren?

parkeren zeeland adressen

Hoe gebruikt u de t-tag om te parkeren?

Voor een probleemloos gebruik van de t-tag in parkeergarages, is het erg belangrijk dat de t-tag op een juiste wijze in de auto is gemonteerd. Onderaan, in het midden van de voorruit is de ideale plaats voor de t-tag. Om te parkeren met de t-tag volgt u de volgende stappen:

t-tag instructiekaart

Klantenservice

Wij staan iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar!

 • 0900 44 88 666(Uw gebruikelijke belkosten)
 • Vanuit het buitenland:+31 (0) 113 76 00 01
 • info@movenience.nl

Movenience
mobiele website

U kunt uw actuele Tegoed en de laatste 5 transacties op uw smartphone bekijken.

Lees meer