Actueel

 • SEPA

  Ongetwijfeld heeft u van uw bank in de afgelopen maanden al bericht gekregen dat op 1 februari 2014 ...
  Lees meer >

 • BTW

  De Bijboekbedragen die via automatische incasso van uw rekening worden afgeschreven, worden gespecificeerd ...
  Lees meer >

25 april 2014

Volop motorgemak met de m-tag


m-tag

Het voorjaar is weer in het land. Terwijl de zon zich steeds vaker laat zien, het kwik stijgt en er een geur van vers gemaaid gras in de lucht hangt, poetsen motorrijders hun geliefde voertuig weer blinkend op om er heerlijk op uit te trekken. Voert die tocht regelmatig door de Westerscheldetunnel? Dan maakt de m-tag het leven een stuk eenvoudiger!

De m-tag is een handzame variant op de populaire t-tag, waarmee u heel eenvoudig betaalt voor het gebruik van de Westerscheldetunnel. Contant geld, pinpas of creditcard zijn niet langer nodig. U scant uw kaart simpelweg bij de tolgaarder en rijdt vlot door!

Wat kost de m-tag?

Onze betaalservice voor het gebruik van de Westerscheldetunnel is gratis. U betaalt uiteraard wél het verschuldigde tolgeld (via uw prepaid tegoed.)

Voor motorrijders geldt een speciaal gereduceerd tarief (categorie 5), uitsluitend als u via een kassalaan passeert. Maakt u op dezelfde m-tag veelvuldig gebruik van de Westerscheldetunnel? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de extra veelgebruikerskorting!

De huidige toltarieven, kortingen en voorwaarden kunt u vinden op www.westerscheldetunnel.nl.

Op stap met de motorclub

Heeft u een m-tag en passeert u met meerdere motoren de Westerscheldetunnel? Dan kunt u voor meerdere voertuigen betalen met dezelfde m-tag. Hiervoor rijdt u langs één van de kassa’s en vraagt aan de dienstdoende tolgaarder om een Multi-passage. Na betaling kan de hele club in één keer vlot passeren zonder dat de slagboom steeds open en dicht gaat!

Wilt u meer informatie over de m-tag? Klikt u dan op de navolgende link: http://www.movenience.nl/m-tag

Nu ook online chatten met de
Movenience-klantenservice


chat

Op de vorig jaar volledig vernieuwde website van Movenience is uitgebreide informatie te vinden over het abonnement, onze producten en bijbehorende betaalmiddelen. Om u als klant nóg beter van dienst te zijn, kunt u sinds kort op de website ook live chatten met een medewerker van onze klantenservice.

Bij Movenience zijn we voortdurend bezig met innovatie. Daarbij staat voorop dat die innovatie altijd ten dienste staat van onze klanten. Met dat uitgangspunt hebben we een speciale chattool voor onze website ontwikkeld, waarmee u heel eenvoudig live kunt chatten met één van onze klantenservice-medewerkers.

U vindt de gloednieuwe chattool aan de rechteronderkant van de Movenience-website, onder de button 'Chat met ons'. Klik erop en een klein chatvenster zal zich openen. U kunt nu uw vragen in het betreffende venster typen, waarna een medewerker van onze klantenservice u zo snel mogelijk antwoordt.

De online chatservice is operationeel op werkdagen van 08:00 tot 17:00. Hoort u liever de stem van één van onze medewerkers? Dat kan natuurlijk ook. Bel dan met 0900 44 88 666 (€0,05/min.). Vanuit het buitenland belt u: +31 (0) 113 76 00 01.

Comfort in mobiliteit op social media.
Uw mening telt!


social

Bij Movenience doen we er alles aan om onze dienstverlening continu te verbeteren. Zo hebben we vorig jaar onze website geheel vernieuwd en heeft u via internet op uw smartphone direct inzicht in uw transacties. De volgende stap is de inzet van social media om onze klanten nóg beter van dienst te zijn. Daarbij kunt u ons helpen, en dit wordt beloond!

Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIN zijn voor veel mensen niet meer uit het dagelijkse leven weg te denken. Het spreekt dan ook voor zich dat we bij Movenience druk bezig zijn met het onderzoeken van de mogelijkheden om social media in te zetten voor de verdere optimalisatie van onze informatievoorziening en service.

Wij vinden gedegen onderzoek in dit kader erg belangrijk. Naar ons idee is het beter om eerst te kijken welke toegevoegde waarde social media kunnen bieden voor de informatievoorziening en service naar onze klanten, dan om een nieuwe klantendienst te introduceren waar nog haken en ogen aan zitten.

Uw hulp is gewenst…

Mocht u in dit kader wensen, suggesties en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt dan een bericht sturen naar info@movenience.nl Het gaat hier niet voor niets om 'social' media. Samen zorgen we voor een online service die u écht verder helpt. Overigens; voor de inzender met het beste idee staat een leuke verrassing klaar!

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Volg of 'like' ons dan nu op Twitter, Facebook en LinkedIN.

Alles over Movenience


Heeft u vragen over deze nieuwsbrief of over onze diensten in het algemeen? Neem dan contact op met onze klantenservice op 0900 44 88 666 (€0,05/min.), vanuit het buitenland +31 113 76 00 01, of via e-mail op info@movenience.nl. Onze klantenservice staat op werkdagen voor u klaar van 08:00 tot 17:00 uur. Meer informatie over Movenience en onze producten vindt u op deze website.Klantenservice

Wij staan iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar!

 • 0900 44 88 666(Uw gebruikelijke belkosten)
 • Vanuit het buitenland:+31 (0) 113 76 00 01
 • info@movenience.nl

Movenience
mobiele website

U kunt uw actuele Tegoed en de laatste 5 transacties op uw smartphone bekijken.

Lees meer