24 maart 2016

Wijzig uw gegevens via Mijn Movenience


Mijn Movenience

Gaat u binnenkort verhuizen of bent u net verhuisd? Vergeet dan niet om uw nieuwe gegevens aan ons door te geven. Wijzig makkelijk en snel uw gegevens via 'mijn movenience'. U logt in met uw klantnummer en uw postcode. Uw klantnummer kunt u vinden in uw contract, gebruiksoverzicht of vooraankondiging incasso.

Ga naar Mijn Movenience voor het volgende:

 • Het aanpassen van uw gegevens: adres, e-mailadres en telefoonnummer.
 • Aangeven hoe u uw gebruiksoverzicht of factuur wilt ontvangen.
 • Uw transacties terugzien van het laatste jaar.
 • Transacties selecteren voor declaratieformulier.Contact via klantenservice

Wilt u andere wijzigingen doorgeven? Of een nieuwe dienst aanvragen? Zoals bijvoorbeeld een m-tag aanvragen? Neem dan per chat, e-mail, telefonisch of via Whatsapp contact op met de klantenservice.

Voor de volgende zaken moet u in ieder geval contact opnemen met de klantenservice:

 • Het veranderen van uw naam.
 • Aanvragen van een extra t-tag.
 • Een m-tag voor uw motor aanvragen.
 • Een e-tag aanvragen om uw elektrische auto mee op te laden.
 • Toevoegen van de dienst t-tag parkeren om met uw t-tag in Zeeuwse parkeergarages te kunnen betalen.
 • Uw contractvorm wijzigen van particulier naar zakelijk, of andersom.
 • Het wijzigen van uw IBAN.

Volop motorgemak met de m-tag


m-tag

Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat ook het motorseizoen binnenkort van start gaat. Bereid uzelf goed voor en vraag nu alvast een m-tag aan via onze klantenservice.

De m-tag is een handzame kaart met barcode waarmee u ook op de motor heel eenvoudig kunt betalen voor het gebruik van de Westerscheldetunnel. De kaart kan gezien worden als het kleine broertje van de t-tag. Met de m-tag hoeft u niet langer met contant geld, pinpas of creditcard te betalen of uw t-tag mee te nemen. U scant uw kaart simpelweg bij de tolgaarder en rijdt vlot door.

Hoe werkt het?

Bestuurders rijden langs één van de kassa's op het tolplein, laten de m-tag scannen door de tolgaarder en rijden vlot door. Omdat het detectiesysteem in het wegdek niet alle motoren herkent, zijn alle motorrijders - dus ook klanten met een m-tag - vanwege de veiligheid verplicht om via de kassalanen te rijden.

Op stap met de motorclub

Heeft u een m-tag en passeert u met meerdere motoren de Westerscheldetunnel? Dan kunt u voor meerdere voertuigen betalen met dezelfde m-tag. Hiervoor rijdt u langs één van de kassa’s en vraagt aan de tolgaarder om een multi-passage. Na betaling kan de hele club in één keer vlot passeren zonder dat de slagboom steeds open en dicht gaat!

Ook in 2016 twee ISO certificaten!


iso

Movenience heeft onlangs opnieuw de certificering voor ISO 9001 en ISO 14001 toegekend gekregen van een onafhankelijke externe organisatie. Hiermee voldoet Movenience voor het zesde jaar op rij aan de normen op het gebied van kwaliteits- en milieumanagement.

Met het behalen van de certificering toont Movenience aan dat er continu gewerkt wordt aan kwaliteitsverbetering met als doel om de tevredenheid van de klant verder te vergroten. Er wordt gewerkt volgens een vastgestelde structuur, zodat interne bedrijfsprocessen goed op orde zijn en de kwaliteit ervan is gewaarborgd. Daarnaast voldoet Movenience aantoonbaar aan alle geldende wet- en regelgeving en werkt zichtbaar aan de verbetering van haar milieuprestaties.

Onder en over de Westerschelde actief


Westerschelde Ferry

Heeft u een vraag over de dienstregeling van de Westerschelde Ferry? Of over een abonnement op de veerdienst Breskens - Vlissingen? Als u de klantenservice van de Westerschelde Ferry belt, krijgt u nu een medewerker van Movenience aan de telefoon. Sinds begin van dit jaar heeft Movenience namelijk de dienstverlening uitgebreid. Niet alleen de klantenservice maar ook personeelszaken voor de 42 medewerkers en de financiën van de Westerschelde Ferry worden nu uitgevoerd door Movenience.

Tot en met 2014 verzorgde Veolia het fietsvoetveer tussen Vlissingen en Breskens. Eind 2014 liep dit contract af met Veolia. Bij de aanbesteding van de veerdienst heeft zich geen nieuwe vervoerder aangediend. De Provincie Zeeland heeft daarom besloten om een dochteronderneming op te richten: Westerschelde Ferry BV. Om de overgang van Veolia naar de Westerschelde Ferry BV zo soepel mogelijk te laten verlopen, werden vorig jaar personeelszaken, de klantenservice en financiën nog tijdelijk door Veolia uitgevoerd. Nu doet Movenience dit. Voor de reiziger verandert er verder niets. U kunt gewoon nog een los kaartje of een abonnement kopen bij de Westerschelde Ferry of met een OV-chipkaart reizen.

Contact

Heeft u vragen over de dienstverlening van de Westerschelde Ferry? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 8.00 tot 17.00 uur voor u klaar. Wij zijn te bereiken op 085-040 18 00 of klantenservice@westerscheldeferry.nl.
Klantenservice

Wij staan iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar!

 • 0900 44 88 666(Uw gebruikelijke belkosten)
 • Vanuit het buitenland:+31 (0) 113 76 00 01
 • info@movenience.nl

Movenience
mobiele website

U kunt uw actuele Tegoed en de laatste 5 transacties op uw smartphone bekijken.

Lees meer