23 mei 2017

Voorjaarsnieuws van Movenience


Movenience nieuws

Het voorjaar is weer in het land. De zon laat zich weer vaker zien, de temperatuur stijgt en u kunt weer vaker eropuit met uw motor. Voert die tocht regelmatig door de Westerscheldetunnel? Dan maakt de m-tag het leven een stuk eenvoudiger! U leest hierover meer in onze nieuwsbrief.


Volop motorgemak met de m-tag

m-tag

Het motorseizoen is weer van start gegaan. Bereid uzelf goed voor en vraag nu alvast een m-tag aan via onze klantenservice. De m-tag is een handzame kaart met barcode waarmee u ook op de motor heel eenvoudig kunt betalen voor het gebruik van de Westerscheldetunnel. Met de m-tag hoeft u niet langer met contant geld, pinpas of creditcard te betalen of uw t-tag mee te nemen. U scant uw kaart simpelweg bij de tolgaarder en rijdt vlot door.

Hoe werkt het?

Motorrijders rijden langs één van de kassa's op het tolplein, laten de m-tag scannen door de tolgaarder en rijden vlot door. Omdat het detectiesysteem in het wegdek niet alle motoren herkent, zijn alle motorrijders - dus ook klanten met een m-tag - vanwege de veiligheid verplicht om via de kassalanen te rijden.

Op stap met de motorclub

Heeft u een m-tag en passeert u met meerdere motoren de Westerscheldetunnel? Dan kunt u voor meerdere voertuigen betalen met dezelfde m-tag. Hiervoor rijdt u langs één van de kassa’s en vraagt aan de tolgaarder om een multi-passage. Na betaling kan de hele club in één keer passeren zonder dat de slagboom steeds open en dicht gaat!

Betaalgemak waar u energie van krijgt

e-tag sleutelhanger

In de wereld van elektrisch laden staan de laadpuntexploitanten en laadpasuitgevers aan de vooravond van een nieuw afrekensysteem. Een belangrijk voordeel van dit systeem is de mogelijkheid om in de toekomst in heel Europa te kunnen laden en afrekenen.

Druppel in plaats van kaart

Deze verandering heeft tot gevolg dat Movenience een nieuwe e-tag introduceert: een handige druppel die u aan uw sleutelbos kunt hangen. Wilt u ook een e-tag aanvragen? Ga naar onze website en meld u direct aan of neem contact op met onze klantenservice.

Vraag het de klantenservice

Movenience klantenservice

Iedere dag ontvangen wij diverse vragen over onze dienstverlening. Deze worden snel en vakkundig beantwoord door onze klantenservice. Voor iedere nieuwsbrief selecteert de klantenservice twee vragen die de afgelopen periode gesteld zijn en geeft hier een antwoord op.

Vraag 1: Ik ga binnenkort verhuizen. Hoe kan ik een adreswijziging aan jullie doorgeven?

Antwoord: U kunt uw gegevens makkelijk en snel wijzigen via Mijn.Movenience.nl. U logt in met uw klantnummer en uw postcode. Uw klantnummer kunt u vinden in uw contract, gebruiksoverzicht of vooraankondiging incasso.

Vraag 2: Ik heb al jaren een abonnement bij Movenience, waarom moet ik nu een nieuwe SEPA machtiging geven?

Antwoord: Sinds 2014 moeten alle automatische incasso’s aan de SEPA regelgeving voldoen. Om u als klant te beschermen vervalt, conform de SEPA voorschriften, de machtiging automatisch als er in een periode van 36 maanden niet geïncasseerd is op de huidige machtiging. In de praktijk kan het dus voorkomen dat u in de afgelopen drie jaar wel uw t-tag heeft gebruikt om bijvoorbeeld de Westerscheldetunnel te passeren, maar er geen automatische incasso heeft plaatsgevonden omdat u nog voldoende prepaid tegoed had. Wij nemen contact met u op als uw SEPA machtiging bijna verloopt.Klantenservice

Wij staan iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar!

  • 0900 44 88 666(Uw gebruikelijke belkosten)
  • Vanuit het buitenland:+31 (0) 113 76 00 01
  • info@movenience.nl

Movenience
mobiele website

U kunt uw actuele Tegoed en de laatste 5 transacties op uw smartphone bekijken.

Lees meer