22 december 2016

Het laatste nieuws van 2016


Movenience nieuws

2016 zit er bijna op en u leest dan ook alweer de laatste editie van onze nieuwsbrief van dit jaar. Bij Movenience kijken we terug op een succesvol jaar. Ook in 2017 blijven wij werken aan een optimale dienstverlening, met uw wensen en comfort als uitgangspunt.


Goede waardering voor onze dienstverlening

t-tag batterij

Bij Movenience staat de klant centraal en uw mening is belangrijk voor ons. In oktober van dit jaar hebben we daarom een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Wij hebben u hierin een aantal vragen gesteld over uw tevredenheid over de dienstverlening van Movenience. Uit het onderzoek blijkt dat onze dienstverlening gewaardeerd wordt met een 8. Een resultaat om trots op te zijn! Uiteraard blijven we kijken hoe we onze dienstverlening kunnen optimaliseren.


Parkeren met uw t-tag

parkeren

Parkeert u wel eens uw auto in de parkeergarage in Terneuzen, Vlissingen of Middelburg? De komende weken kunt u hier nieuwe reclame van Movenience zien van onze service t-tag parkeren.

Movenience maakt het betalen in een groot aantal Zeeuwse parkeergarages eenvoudiger dan ooit. Met de t-tag kon u al tol betalen bij de Westerscheldetunnel, maar met een t-tag rekent u ook automatisch af bij een aantal Zeeuwse parkeergarages.

 

Wat kost het?
Voor onze betaalservice in de Zeeuwse parkeergarages brengen wij één totaalprijs van € 0,75 per maand/per t-tag in rekening. Voor deze totaalprijs kunt u gebruik maken van onze betaalservice in alle aangesloten parkeergarages! Daarnaast betaalt u uiteraard het verschuldigde parkeergeld (via uw prepaid tegoed).Met uw t-tag door de tollanen

Movenience klantenservice

Voor een zo vlot en veilig mogelijke doorstroming op het Tolplein van de Westerscheldetunnel zijn er lanen exclusief voor u als t-tag gebruiker. Hierdoor kunt u veilig en vlot tol betalen, zonder te moeten stoppen aan de kassa. Gaat de slagboom niet automatisch open? Blijf in uw auto zitten en druk op de knop van de intercom. Op deze manier krijgt u contact met de hoofdtolgaarder van de Westerscheldetunnel. Zij helpen u direct verder op weg.

Wanneer kassalanen?

In principe maakt u dus altijd gebruik van de t-tag lanen. Maar is de batterij van uw t-tag leeg? Of heeft u een houdertje nodig om uw t-tag achter de voorruit te bevestigen? Maak dan gebruik van de kassalanen. Een tolgaarder helpt u dan verder.


Vraag het de klantenservice

Movenience klantenservice

Iedere dag ontvangen wij diverse vragen over onze dienstverlening. Deze worden snel en vakkundig beantwoord door onze klantenservice. Voor iedere nieuwsbrief selecteert de klantenservice een vraag die de afgelopen periode gesteld is en geeft hier een antwoord op.

Vraag 1: Waar kan ik mijn t-tag inleveren als ik mijn abonnement wil opzeggen of een t-tag heb die ik niet meer gebruik?

Antwoord: U kunt uw t-tag per post naar ons retourneren, samen met een begeleidende brief. Hierin vermeldt u uw klantnummer en de reden van opzegging. U stuurt dit naar:

Movenience B.V., t.a.v. Klantenservice, Postbus 13, 4460 AA te Goes.

Het is ook mogelijk om uw t-tag in te leveren bij de N.V. Westerscheldetunnel. De t-tag wordt dan direct ingenomen. U kunt hiervoor terecht bij de receptie van het kantoor van de NV Westerscheldetunnel op het Tolplein. De receptie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.


Gelukkig 2017!

Gelukkig 2017

Alle medewerkers van Movenience bedanken u voor het vertrouwen in onze diensten en de medewerking die u heeft verleend bij de verbetering hiervan! U mag er zonder meer vanuit gaan dat wij er alles aan doen om u ook in 2017 tevreden te stellen met onze diensten. Waarbij uw ‘Comfort in mobiliteit’ ons uitgangspunt blijft! Tot slot wensen wij u veilige kilometers, prettige feestdagen en een voorspoedig en gezond 2017!
Klantenservice

Wij staan iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar!

  • 0900 44 88 666(Uw gebruikelijke belkosten)
  • Vanuit het buitenland:+31 (0) 113 76 00 01
  • info@movenience.nl

Movenience
mobiele website

U kunt uw actuele Tegoed en de laatste 5 transacties op uw smartphone bekijken.

Lees meer