Kantoor gesloten voor bezoekers tijdens de lockdown

Vanwege de aangescherpte maatregelen van het kabinet is ons kantoor gesloten voor bezoekers gedurende de lockdown. Onze klantenservice blijft bereikbaar per telefoon, mail en chat tijdens onze openingstijden op werkdagen.

klantenservice:

Activeren parkeerservice

Parkeren met de t-tag

Vul onderstaand formulier in om parkeersservice aan uw t-tag(s) toe te voegen. Wij verwerken uw aanvraag en sturen u een contractwijziging toe ter ondertekening. Nadat wij de contractwijziging getekend hebben ontvangen, activeren wij de parkeerservice op uw t-tag(s). U ontvangt automatisch bericht wanneer de service actief is.

  

Is de parkeerservice al actief op uw abonnement, maar wilt u hier (een) andere t-tag(s) aan toe voegen? Dan ontvangt u geen contractwijziging en activeren wij de parkeerservice op het t-tagnummer dat u doorgeeft. U ontvangt automatisch bericht wanneer de service actief is.

  

Let op! Dit formulier is alleen voor bestaande klanten die al in het bezit zijn van een t-tag. Bent u een nieuwe klant en heeft u nog geen t-tag? Vraag hier dan gratis de t-tag aan.

Movenience B.V.
Stationspark 8
Goes, 4462 DZ
Zeeland Nederland