Nieuws

Veelgestelde vragen

Betaalmiddelen

  • Home
  • Betaalmiddelen
  • m-tag

Vlot en voordelig met de motor door de Westerscheldetunnel

Speciaal voor motorrijders hebben wij de m-tag ontwikkeld. De m-tag is een handzame kaart met barcode waarmee u ook op de motor heel eenvoudig kunt betalen voor het gebruik van de Westerscheldetunnel. De kaart kan gezien worden als het kleine broertje van de t-tag. Anders dan bij een auto, is het voor motorrijders niet mogelijk om een t-tag aan de voorruit te plakken. Met de m-tag hoeft u niet langer met contant geld, pinpas of creditcard te betalen. U scant uw kaart simpelweg bij de tolgaarder en rijdt vlot door.

Hoe werkt het?

Bestuurders rijden langs één van de kassa's op het tolplein, laten de m-tag scannen door de tolgaarder en rijden vlot door. Omdat het detectiesysteem in het wegdek niet alle motoren herkent, zijn alle motorrijders - dus ook klanten met een m-tag - vanwege de veiligheid verplicht om via de kassa lanen te rijden.


m-tag Westerscheldtunnel tollaan

Klantenservice

Wij staan iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar!

  • 0900 44 88 666(Uw gebruikelijke belkosten)
  • Vanuit het buitenland:+31 (0) 113 76 00 01
  • info@movenience.nl

Movenience
mobiele website

U kunt uw actuele Tegoed en de laatste 5 transacties op uw smartphone bekijken.

Lees meer

Op stap met de motorclub?

Bent u in het bezit van een m-tag en passeert u met meerdere motoren de Westerscheldetunnel? De Westerscheldetunnel biedt de mogelijkheid om met meerdere voertuigen te betalen met dezelfde m-tag. Hiervoor rijdt u simpelweg langs één van de kassa’s en vraagt aan de dienstdoende tolgaarder om een Multi-passage. Na betaling kan de hele club in één keer vlot passeren zonder dat de slagboom steeds open en dicht gaat!

Ook voor auto’s bestaat een soortgelijke mogelijkheid.

Hoe werkt de m-tag bij de Westerscheldetunnel?

Voor uw gemak hebben wij de instructies m.b.t. het gebruik van de m-tag bij de Westerscheldetunnel nog eens op een rij gezet.

Download hier de folder ‘Alles over de m-tag’.