Nieuws

  • Home
  • Abonnement
  • Transacties

Prepaid tegoed

Een abonnement op een of meerdere van onze producten is altijd een prepaid abonnement. Als u gebruik maakt van de producten (u maakt bijvoorbeeld gebruik van de Westerscheldetunnel) wordt het verschuldigde bedrag automatisch afgeboekt van uw (prepaid) Tegoed. Als uw (prepaid) Tegoed lager wordt dan de bijboekdrempel gaan wij opnieuw een bedrag (het bijboekbedrag) van uw rekening incasseren. Zo beschikt u altijd over voldoende saldo.
Het bijboekbedrag kent twee categorieen: laag en hoog. Wij adviseren u te kiezen voor de hoge categorie indien u gebruik maakt van relatief dure Producten, zoals bijvoorbeeld tolgelden voor vrachtwagens bij de Westerscheldetunnel. Ook als u zeer frequent gebruik maakt van relatief goedkope producten, zoals bijvoorbeeld elke werkdag 6 keer met een personenauto door de Westerscheldetunnel adviseren wij u te kiezen voor de hoge categorie.

Laag

Er wordt een bedrag van € 60,00 per t-tag, e-tag of m-tag van uw bankrekening geincasseerd als beginbedrag. Dit is het (prepaid) Tegoed waarmee uw transacties worden verrekend. Als het tegoed bijna op is (onder de bijboekdrempel van € 10,00) , wordt door middel van een automatische incasso wederom het bijboekbedrag van € 60,00 per t-tag, e-tag of m-tag van uw bankrekening afgeschreven.

Hoog

Er wordt een bedrag van € 200,00 per t-tag, e-tag of m-tag van uw bankrekening geincasseerd als beginbedrag. Dit is het (prepaid) Tegoed waarmee uw transacties worden verrekend. Als het tegoed bijna op is (onder de bijboekdrempel van € 50,00) , wordt door middel van een automatische incasso wederom het bijboekbedrag van € 200,00 per t-tag, e-tag of m-tag van uw bankrekening afgeschreven.
Het (prepaid) Tegoed is een bedrag dat kan worden gebruikt voor alle in uw bezit zijnde Movenience betaalmiddelen.

Klantenservice

Wij staan iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar!

  • 0900 44 88 666(Uw gebruikelijke belkosten)
  • Vanuit het buitenland:+31 (0) 113 76 00 01
  • info@movenience.nl

Movenience
mobiele website

U kunt uw actuele Tegoed en de laatste 5 transacties op uw smartphone bekijken.

Lees meer

Inzicht in uw transacties

U kunt uw transacties 24 x 7 online opvragen via MijnMovenience op onze website (*). Periodiek ontvangt u van ons bovendien een gebruiksoverzicht, met daarop al uw transacties. U kunt zelf aangeven op welke wijze u het gebruiksoverzicht wilt ontvangen: via email, via internet (opvragen via onze website), of per post. Verzending per email of via internet is gratis en vindt elke maand plaats (gerekend vanaf de contractdatum). Verzending per post is per kwartaal en kost € 1,50 per keer.

Lees meer

Prepaid Tegoed

Een abonnement op één of meerdere van onze producten is altijd een prepaid abonnement Als u gebruik maakt van de producten (u maakt bijvoorbeeld gebruik van de Westerscheldetunnel) wordt het verschuldigde bedrag automatisch afgeboekt van uw (prepaid) Tegoed. Als uw (prepaid) Tegoed lager wordt dan de bijboekdrempel gaan wij opnieuw een bedrag (het bijboekbedrag) van uw rekening incasseren. Zo beschikt u altijd over voldoende saldo.

Lees meer