Nieuws

Movenience houdt mensen mobiel met innovatief betaalgemak


Movenience is een innovatieve onderneming, gespecialiseerd in mobiliteitsgerelateerde betaalservices. Dat wil zeggen: diensten die het weggebruikers makkelijker maken om te betalen voor bijvoorbeeld het passeren van toltunnels , parkeergarages en het opladen van elektrische auto’s.

De Zeeuwse tolmaatschappij N.V. Westerscheldetunnel is 100% aandeelhouder van Movenience.

Gevestigd in Goes

Sinds onze oprichting in 2007 zijn wij gevestigd in Goes. Dat is niet voor niets; Movenience is van oorsprong een echte Zeeuwse onderneming, maar heeft inmiddels ook vele klanten buiten Zeeland. Als oplossing voor de automatische betaling van tolgeld voor de Westerscheldetunnel hebben wij een eigen
On-Board-Unit ontwikkeld: de t-tag. Met veel succes. Inmiddels zijn er ruim
52.000 abonnees, die samen goed zijn voor zo'n 76.000 t-tags.

Alles onder één dak

Bij Movenience geven we de betaalmiddelen niet alleen zelf uit, wij wikkelen ook de financiële transacties af van betalingen met onze betaalmiddelen en dragen zorg voor het bijbehorende debiteurenbeheer. Bovendien hebben wij een eigen klantenservice, waar iedereen op werkdagen terecht kan met vragen over onze diensten.

Innovatie

Innovatie zit in ons DNA. Daarom werken we continu aan diverse nieuwe betaalservices voor weggebruikers. Centraal hierin staat het door ons ontwikkelde elektronische betaalsysteem (TIPS), waarmee we allerhande betalingen kunnen koppelen aan onze abonnees. Zo kunt u met de t-tag nu al betalen in parkeergarages en betaalt u met de e-tag eenvoudig voor opladen van uw elektrische auto. In de toekomst zullen we nóg meer diensten aan ons systeem koppelen. Alles voor úw comfort in mobiliteit.

Klantenservice

Wij staan iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar!

  • 0900 44 88 666(Uw gebruikelijke belkosten)
  • Vanuit het buitenland:+31 (0) 113 76 00 01
  • info@movenience.nl

Movenience
mobiele website

U kunt uw actuele Tegoed en de laatste 5 transacties op uw smartphone bekijken.

Lees meer