Actueel

 • SEPA

  Ongetwijfeld heeft u van uw bank in de afgelopen maanden al bericht gekregen dat op 1 februari 2014 ...
  Lees meer >

 • BTW

  De Bijboekbedragen die via automatische incasso van uw rekening worden afgeschreven, worden gespecificeerd ...
  Lees meer >

25 juli 2013

De nieuwe Movenience website is live!


imac

Bij Movenience werken we voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening. Om u ook online de best mogelijke service te bieden, hebben we onze website in een geheel nieuw jasje gestoken. En wat voor een jasje!

Met gebruikersgemak als uitgangspunt, is onze online omgeving van de grond af aan opnieuw opgebouwd. Het resultaat is een zeer overzichtelijke site met een frisse vormgeving, duidelijke structuur en heldere teksten. Welke informatie u ook zoekt, u vindt het gegarandeerd snel en eenvoudig op het vernieuwde www.movenience.nl.
Wij zorgen voor comfort in mobiliteit. Dus óók op internet!

De nieuwe Movenience website is mede tot stand gekomen door vragen en opmerkingen die we van onze klanten hebben gekregen. We hebben goed geluisterd naar alle wensen en zijn vervolgens aan de slag gegaan met het volledig herstructureren van de gegevens op onze website. In combinatie met een nieuwe, frisse vormgeving, is het nu een fluitje van een cent om alle informatie over ons abonnement met de producten en bijbehorende betaalmiddelen terug te vinden. Bovendien zijn diverse handige functies toegevoegd, zoals een Bel-Mij-Terug functie, instructies voor het juiste gebruik van de t-tag en m-tag, een zoekfunctie voor de dichtstbijzijnde laadpaal, enzovoorts.

Of u nu op zoek bent naar de parkeergarages waarbij u met uw t-tag kunt betalen, de abonnementskosten voor elektrisch laden of praktische informatie over het gebruik van uw m-tag; op het vernieuwde www.movenience.nl is de juiste informatie slechts een paar muisklikken van u verwijderd.

Mocht u nog vragen hebben over de nieuwe website of de informatie daarop, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice (zie de contactgegevens onderaan deze nieuwsbrief).


Mijn Movenience:
nóg beter inzicht in uw transacties


ipad

Als klant van Movenience wilt u uiteraard een actueel en duidelijk overzicht van uw transacties.

Met uw gebruikersgemak als uitgangspunt hebben we Mijn Movenience ontwikkeld; een geheel vernieuwde online omgeving waarin u al uw transacties én diverse handige functies vindt.

Mijn Movenience vervangt de ʻMijn T-tagʼ-omgeving op onze oude website. De vernieuwde online omgeving geeft u nóg beter inzicht in uw prepaid Tegoed, documenten en transacties. Zo is het nu mogelijk om uw transacties te sorteren op datum en type (lees: Westerscheldetunnel, parkeren en EV-laden). Ook kunt u eenvoudig zoeken op een bepaalde zoekterm, zodat u een specifieke transactie snel terug kunt vinden. Wilt u een declaratieformulier uitprinten? Geen enkel probleem. Op Mijn Movenience heeft u in enkele stappen een declaratieformulier gegenereerd, waarbij u met de nieuwe selectiefuncties heel eenvoudig de gewenste transacties kunt selecteren.

De actualiteit van de transacties op de website verschilt per product-aanbieder:

 • Transacties van N.V. Westerscheldetunnel zijn binnen 5 minuten zichtbaar op onze website.
 • Transacties van parkeergarages zijn na 2 dagen zichtbaar op onze website.
 • Transacties voor EV-laden zijn zichtbaar binnen 10 dagen na afloop van de maand waarin de transactie plaatsvindt.

Uiteraard kunt u uw huidige inloggegevens (klantnummer en postcode) gewoon blijven gebruiken om vanuit www.movenience.nl in te loggen op Mijn Movenience. Mocht u problemen ondervinden bij het inloggen, neem dan contact op met onze klantenservice (zie de contactgegevens onderaan deze nieuwsbrief).

Eenmaal ingelogd heeft u bovendien de mogelijkheid om uw contactgegevens te wijzigen (uitsluitend voor Nederlandse en Belgische klanten). Andere gegevens (zoals uw bankrekening, uw producten, etc) kunnen uit veiligheidsoverwegingen niet online worden aangepast; als u deze gegevens wilt wijzigen kunt u contact opnemen met onze klantenservice (zie de contactgegevens onderaan deze nieuwsbrief). Onze klantenservice helpt u graag verder!


De mobiele website van Movenience:
comfort op uw smartphone!


iphone

Tegelijk met de lancering van onze splinternieuwe website, presenteren we speciaal voor smartphonegebruikers de mobiele website van Movenience: een handige tool waarmee u direct mobiel inzicht heeft in uw actuele prepaid Tegoed en uw laatste 5 transacties.

Bij Movenience zijn we voortdurend bezig met innovatie. Zo ontwikkelen we diverse nieuwe betaalservices voor weggebruikers, maar werken we ook aan praktische en gebruiksvriendelijke manieren om u te voorzien van informatie over onze producten en diensten.

Onze nieuwe mobiele website is daar een goed voorbeeld van. Via internet op uw iPhone of Android-smartphone heeft u - waar u ook bent - snel en eenvoudig inzicht in uw actuele prepaid Tegoed en uw laatste 5 transacties. Ook de contactgegevens van onze klantenservice heeft u direct bij de hand via onze mobiele website.

De actualiteit van de transacties op de mobiele website verschilt per product-aanbieder:

 • Transacties van N.V. Westerscheldetunnel zijn binnen 5 minuten zichtbaar op onze mobiele website.
 • Transacties van parkeergarages zijn na 2 dagen zichtbaar op onze mobiele website.
 • Transacties voor EV-laden zijn zichtbaar binnen 10 dagen na afloop van de maand waarin de transactie plaatsvindt.

De mobiele website van Movenience is te bereiken via m.movenience.nl.
Tip: maak een snelkoppeling op het startscherm van uw smartphone en de mobiele website is te gebruiken als een app. Zo heeft u altijd de meest recente informatie op zak en blijft u mobiel!


Vragen, opmerkingen of suggesties?

Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen over de nieuwe website of onze dienstverlening in het algemeen? Neem dan contact op met onze klantenservice op 0900 - 448 86 66 (€ 0,05/min.), vanuit het buitenland
+31 (0) 113 76 00 01, of via e-mail op info@movenience.nl. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur.Klantenservice

Wij staan iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar!

 • 0900 44 88 666(Uw gebruikelijke belkosten)
 • Vanuit het buitenland:+31 (0) 113 76 00 01
 • info@movenience.nl

Movenience
mobiele website

U kunt uw actuele Tegoed en de laatste 5 transacties op uw smartphone bekijken.

Lees meer