21 juli 2016

Zomers nieuws van Movenience


Mijn Movenience

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van Movenience voor de zomervakantie. Namens het hele team van Movenience wensen wij iedereen een prettige zomer toe. Uiteraard zijn wij ook tijdens de zomervakantie op de gebruikelijke tijden voor u bereikbaar.


Vervang tijdig de batterij van uw t-tag

t-tag batterij

Als u met uw t-tag het Tolplein van de Westerscheldetunnel passeert, brandt het groene lampjes kort en hoort u één korte lage en één korte hoge toon. Wanneer uw batterij bijna leeg is, hoort u twee hoge tonen. Deze hoge tonen worden daarnaast nog vijf keer herhaald. U kunt nu nog slechts enkele passages maken voordat uw batterij leeg is. Rijd daarom bij een volgende passage langs een kassalaan om de batterij kosteloos door de tolgaarder te laten vervangen. Zo kunt u vlot en veilig het Tolplein van de Westerscheldetunnel passeren.


Update mobiele website Movenience

mobiele site

De mobiele website van Movenience is vernieuwd! Via onze mobiele website was het altijd al mogelijk om uw tegoed op te vragen en uw laatste transacties bekijken. Maar met de nieuwe update kunt u nu ook de dichtstbijzijnde oplaadpunten voor uw elektrische auto opzoeken.

Heeft uw wel een elektrische auto, maar nog geen e-tag laadpas van Movenience? En profiteert u daarom nog niet van 10% korting op de laadtarieven van bijna alle laadpaalexploitanten? Vraag dan uw e-tag nu aan bij de klantenservice.


Vraag het de klantenservice

Movenience klantenservice

Iedere dag ontvangen wij diverse vragen over onze producten en dienstverlening. Deze worden snel en vakkundig beantwoord door onze klantenservice. Voor iedere nieuwsbrief selecteert de klantenservice twee vragen die de afgelopen periode gesteld zijn en geven hier een antwoord op.

Vraag 1: Mijn tegoed is negatief omdat ik zojuist de Westerscheldetunnel gepasseerd ben. Blokkeert mijn t-tag dan direct waardoor ik niet meer kan passeren?

Antwoord: Nee, u kunt gewoon door blijven rijden. Er loopt al een opdracht tot automatische incasso bij uw bank, waardoor uw negatieve tegoed wordt aangevuld tot het afgesproken bedrag. Zolang de incassoprocedure loopt hoeft u zich dus geen zorgen te maken en kunt u gewoon door blijven rijden of parkeren.

Vraag 2: Ik wil graag een extra t-tag aanvragen. Kan ik dit zelf regelen via mijn.movenience.nl?

Antwoord: Nee, via mijn.movenience.nl kunt u geen extra producten aanvragen zoals de t-tag of extra diensten koppelen zoals t-tag parkeren. Dit kunt u doen door telefonisch of per e-mail contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!


Onderzoek laadpalen

Laadpalen onderzoek

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een elektrische auto. Dit groeiende aantal elektrische rijders vraagt om een infrastructuur die deze aantallen aankan. Door heel het land is men druk bezig met het bijplaatsen van laadpalen en ook de palen zelf worden steeds slimmer, sneller en beter.  Naast deze ontwikkelingen worden ook mogelijkheden verkend om de bestaande laadpunten beter te benutten. 

Slechts 15% van de tijd dat men aan een laadpaal in de openbare ruimte staat is een auto bezig met opladen; de rest van de tijd wordt een laadpaal alleen maar bezet gehouden. Dit terwijl veel elektrische rijders nu al een tekort aan laadpunten ervaren en de verwachting bestaat dat het aandeel elektrische auto's de komende jaren sterk blijft toenemen. Zeker in gebieden met een hoge parkeerdruk leidt dit nu al tot problemen. 

Een student van de TU Delft doet daarom een afstudeeronderzoek om inzicht te krijgen in het effect van twee mogelijke maatregelen die bedoeld zijn om het beter benutten van laadpalen te stimuleren. Rijdt u elektrisch en wilt u meedoen aan een afstudeeronderzoek van een student van de TU Delft? Vul dan de online enquête in.
Klantenservice

Wij staan iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar!

  • 0900 44 88 666(Uw gebruikelijke belkosten)
  • Vanuit het buitenland:+31 (0) 113 76 00 01
  • info@movenience.nl

Movenience
mobiele website

U kunt uw actuele Tegoed en de laatste 5 transacties op uw smartphone bekijken.

Lees meer