Actueel

 • SEPA

  Ongetwijfeld heeft u van uw bank in de afgelopen maanden al bericht gekregen dat op 1 februari 2014 ...
  Lees meer >

 • BTW

  De Bijboekbedragen die via automatische incasso van uw rekening worden afgeschreven, worden gespecificeerd ...
  Lees meer >

19 juni 2013

Opgeladen rijden met de e-tag!


Schoon rijden wordt nóg aantrekkelijker

Elektrisch vervoer heeft de toekomst. De laatste jaren hebben elektrisch aangedreven auto's al flink aan populariteit gewonnen en die trend zal zich alleen maar uitbreiden. Steeds meer mensen ontdekken dat elektrische auto's niet alleen uiterst schoon, maar ook erg comfortabel én voordelig in gebruik zijn.

Bij Movenience hebben we duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan. Daarom hebben we de e-tag ontwikkeld. Een handige kaart (met ingebouwde chip) op creditcard-formaat waarmee u heel eenvoudig kunt betalen voor het opladen van uw elektrische auto bij één van de vele openbare laadpunten in heel Nederland. Een service waar u dus letterlijk energie van krijgt!

Voor de ontwikkeling en uitrol van de e-tag is Movenience een samenwerkingsverband aangegaan met de Zeeuwse energiemaatschappij Delta. Delta levert energie, infra- en milieudiensten én digitale services, zoals internet, telefonie, radio en tv-signalen. Bij Delta kunnen bedrijven en particulieren ook terecht voor het aanvragen en plaatsen van een laadpunt op eigen terrein. Kijk voor meer informatie op de website van Delta.

Nieuwe energie in een handomdraai

Movenience biedt u betaalgemak waar u energie van krijgt. Want met de e-tag betaalt u heel eenvoudig voor het opladen van uw elektrische auto bij één van de vele openbare laadpalen in Nederland.

Om uw elektrische voertuig op te laden op een openbaar laadpunt heeft u een laadpas nodig (de e-tag). Een andere betaalwijze is op dit moment niet mogelijk. U scant uw e-tag volgens de aanwijzingen op de laadpaal, plugt de stekker in en voilà: uw elektrische auto wordt opgeladen. Na afloop wordt de verschuldigde vergoeding voor de energie automatisch van uw prepaid tegoed afgeschreven. Simpel en snel!

Waar kunt u betalen met de e-tag?

Met de e-tag van Movenience kunt u uw elektrische auto opladen bij alle openbare laadpunten van de door ons gecontracteerde laadpuntexploitanten. Het aantal exploitanten dat de e-tag accepteert als betaalmiddel wordt voortdurend uitgebreid. Onderaan deze nieuwsbrief treft u een actueel overzicht aan van alle gecontracteerde laadpuntexploitanten plus tarieven.

De kosten voor het gebruik van de Movenience betaalservice voor EV-laden zijn € 5,- per maand per e-tag, plus € 0,30 per transactie. Voor de geladen energie betaalt u het tarief dat de laadpuntexploitant bij ons in rekening brengt. Over dat tarief ontvangt u echte wél een aantrekkelijke korting van 10% als u betaalt met de e-tag! Kijk onderaan deze nieuwsbrief voor een actueel overzicht van alle gecontracteerde laadpuntexploitanten plus tarieven.

De voordelen van Movenience EV-laden op een rijtje

Met een abonnement op onze betaalservice voor EV-laden kunt u snel en eenvoudig met de e-tag betalen voor het opladen van uw elektrische auto bij een groot aantal openbare laadpunten in Nederland.
Er zijn legio voordelen:

 • U ontvangt 10% korting op de door ons gecontracteerde tarieven van laadpuntexploitanten;
 • In veel plaatsen gratis parkeren tijdens het opladen;
 • Gemak: u scant uw e-tag en kunt direct laden;
 • Uw e-tag is bruikbaar op alle gecontracteerde openbare laadpunten in Nederland;
 • U heeft 24 uur per dag online inzicht in uw transacties (maandelijks geactualiseerd);
 • Transacties worden automatisch van uw prepaid tegoed afgeboekt;
 • Het tegoed is onbeperkt houdbaar.

Vragen of aanvragen?

Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen over EV-laden en/of de e-tag, of wilt u het product direct aanvragen? Ga naar www.movenience.nl, of neem contact op met onze klantenservice op 0900 4488666 (5 cent per minuut), of via e-mail op info@movenience.nl.


Klantenservice

Wij staan iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar!

 • 0900 44 88 666(Uw gebruikelijke belkosten)
 • Vanuit het buitenland:+31 (0) 113 76 00 01
 • info@movenience.nl

Movenience
mobiele website

U kunt uw actuele Tegoed en de laatste 5 transacties op uw smartphone bekijken.

Lees meer