Actueel

 • SEPA

  Ongetwijfeld heeft u van uw bank in de afgelopen maanden al bericht gekregen dat op 1 februari 2014 ...
  Lees meer >

 • BTW

  De Bijboekbedragen die via automatische incasso van uw rekening worden afgeschreven, worden gespecificeerd ...
  Lees meer >

18 maart 2013

NU ook parkeren met de t-tag in de 2 grootste garages van Middelburg!


Profiteer van gratis abonnement en 10% korting op parkeertarief

t-tag

Wie zich bij Movenience abonneert op de t-tag betaalservice voor de parkeergarages in Middelburg ontvangt een gratis abonnement tot 1 oktober 2013. Normaal kost het abonnement € 0,75 per maand per geselecteerde garage. Registratie- of aanmeldkosten worden niet berekend. Abonnees krijgen extra voordeel omdat de gemeente Middelburg tot 1 oktober 2013 10% extra korting geeft op het toch al voordelige parkeertarief. Hebt u al een t-tag en wilt u gebruik maken van de parkeerservice in Middelburg? Stuur dan een e-mail naar info@movenience.nl of meldt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur telefonisch aan bij de klantenservice van Movenience op nummer 0900 44 88 666 (€ 0,05/minuut).

Hebt u nog geen t-tag?

parkeer

Ga naar www.movenience.nl en vraag de t-tag kosteloos aan. Telefonisch een t-tag aanvragen bij de klantenservice van Movenience is ook mogelijk. U hebt uw t-tag binnen twee weken in huis en kunt dan direct profiteren van de voordelen.

De parkeergarages in Middelburg

De parkeergarages in Middelburg zijn via de P-routes goed bereikbaar en bevinden zich dicht bij het centrum. De parkeergarages zijn het hele jaar open; 24 uur per dag en 7 dagen per week. In de parkeergarages is betaald parkeren van kracht van maandag t/m zaterdag van 8.00 uur t/m 20.00 uur.
Meer informatie is terug te vinden op www.middelburg.nl

Parkeergeld betalen, daar hoeft U niet meer bij stil te staan!

parkeergeld

Parkeren met de t-tag biedt de abonnee betaalgemak. Een parkeerkaartje is overbodig en kan dus ook niet meer kwijtraken, wachten in de rij bij de betaalautomaat behoort tot het verleden en kleingeld, pinpas of opgeladen Chipknip zijn niet nodig. Met een t-tag aan boord gaat de slagboom bij het uitrijden van de parkeergarage automatisch open!

De t-tag registreert de parkeertijd en het verschuldigde parkeergeld wordt, net als de tol voor de Westerscheldtunnel, geereautomatisch van het prepaid tegoed afgeboekt. Periodiek ontvangt de abonnee per post of mail een gebruiksoverzicht, waarop de parkeertransacties overzichtelijk gepresenteerd staan. Deze transacties zijn ook 24 uur per dag te raadplegen via www.movenience.nl

Waar kunt u met de t-tag parkeren?

Naast de parkeergarages ‘Geere’ en ʻKousteensedijkʼ in Middelburg is deze t-tag betaalservice ook beschikbaar voor de parkeergarages in Vlissingen en Terneuzen.

 • Vlissingen > De Fonteyne en Scheldeplein
 • Terneuzen > Oostkolk en Theaterplein

Hoe gebruikt U de t-tag om te parkeren?

Voor een probleemloos gebruik van de t-tag in parkeergarages, is het van belang dat de t-tag op een juiste wijze in de auto is gemonteerd. Onderaan, in het midden van de voorruit is de ideale plaats voor de t-tag. Om te parkeren met de t-tag volgt u de volgende stappen:

t-tag

Klantenservice

Wij staan iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar!

 • 0900 44 88 666(Uw gebruikelijke belkosten)
 • Vanuit het buitenland:+31 (0) 113 76 00 01
 • info@movenience.nl

Movenience
mobiele website

U kunt uw actuele Tegoed en de laatste 5 transacties op uw smartphone bekijken.

Lees meer