17 december 2015

Het laatste nieuws van 2015


Laatste nieuwsbrief 2015

Het einde van 2015 nadert en u leest dan ook alweer de laatste editie van onze nieuwsbrief van dit jaar. Bij Movenience kijken we terug op een jaar vol ontwikkelingen. Zo hebben wij de servicekanalen naar onze klanten uitgebreid en mogen we sinds mei van dit jaar de klantenservice voor de Sluiskiltunnel verzorgen. Ook in 2016 blijven wij werken aan een optimale dienstverlening, met uw wensen en comfort als uitgangspunten.

Even WhatsAppen met de klantenservice


WhatsApp klantenservice

Bij Movenience gaan we graag met de tijd mee en vinden we het belangrijk dat u goed en snel geholpen wordt. Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken om contact met ons op te nemen, zijn wij sinds kort ook bereikbaar via WhatsApp. Heeft u een vraag over de producten of dienstverlening van Movenience? Stuur dan gerust een berichtje naar +31 (0)6 21 660 800 via WhatsApp. Tijdens kantooruren beantwoorden we uw vraag zo spoedig mogelijk!

Bij Movenience is klantenservice niet alleen een afdeling, het is een manier van denken. Daarom kunt u bij ons rekenen op een snel en duidelijk antwoord op al uw vragen. Uiteraard zonder extra kosten voor u. En om het u extra eenvoudig te maken, kunt u onze klantenservice op veel verschillende manieren bereiken: via de telefoon, e-mail, social media of chat. Nu behoort ook WhatsApp tot de mogelijkheden.

Stel een vraag via WhatsApp: snel en simpel

Wilt u contact opnemen met onze klantenservice via WhatsApp? Stuur dan een berichtje naar +31 (0)6 21 660 800. Uw bericht wordt beantwoord tijdens de uren waarop de klantenservice telefonisch bereikbaar is, van maandag t/ vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Het is niet mogelijk om naar dit telefoonnummer te bellen of een sms te versturen.

Goedkoop laden van uw elektrische auto nu ook op Schouwen-Duiveland


Elektrische auto opladen

Movenience heeft een contract gesloten met Allego, waardoor u eenvoudig met de e-tag laadpas kunt betalen voor het gebruik van deze laadpalen. Daarbij ontvangt u 10% korting op het laadtarief!

Allego werkt samen met verschillende partners aan een wereld waar iedereen met een elektrische auto altijd en overal kan laden; snel en betrouwbaar. Om gebruik te maken van een laadpunt, volgt u de instructies op de laadpaal. Voor u het weet, kunt u weer volledig opgeladen de weg op!

Opladen bij openbare laadpalen in Nederland

Met de e-tag laadpas van Movenience kunt u niet alleen op Schouwen-Duiveland terecht. U kunt de e-tag gebruiken bij nagenoeg iedere openbare laadpaal in Nederland. Daarbij ontvangt u van ons een aantrekkelijke korting van maar liefst 10% op het laadtarief, bij gecontracteerde aanbieders. Elektrisch rijden is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens voor uw portemonnee.

Vraag het de klantenservice


Movenience klantenservice

Iedere dag ontvangen wij diverse vragen over onze producten en dienstverlening. Deze worden snel en vakkundig beantwoord door onze klantenservice. Voor iedere nieuwsbrief selecteert de klantenservice twee vragen die de afgelopen periode gesteld zijn en geven hier een antwoord op.

Vraag 1: Normaal gesproken passeer ik de Westerscheldetunnel met mijn auto. Kan ik dan ook met mijn auto plus caravan of mijn bestelwagen met dezelfde t-tag passeren?

Antwoord: Jazeker, de t-tag is voertuig onafhankelijk. Met dezelfde t-tag kunt u ook met uw bestelwagen of auto met caravan passeren.

Vraag 2: Ik wil graag een extra t-tag, m-tag of e-tag aanvragen. Kan ik dit online regelen?

Antwoord: Als u aanvullende diensten wilt koppelen of extra producten zoals de t-tag, m-tag of e-tag wilt aanvragen, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij verzorgen dit direct voor u.

Vertrouw ook in 2016 op onze service!


Gelukkig 2016

Met 2015 in de achteruitkijkspiegel, willen wij u graag bedanken voor uw vertrouwen in onze producten en dienstverlening in het afgelopen jaar. Wij beloven u dat wij ook in 2016 alles in het werk zullen stellen om u van de best mogelijke service te voorzien. Namens alle medewerkers van Movenience wensen wij u prettige kerstdagen en een gelukkig 2016!
Klantenservice

Wij staan iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar!

  • 0900 44 88 666(Uw gebruikelijke belkosten)
  • Vanuit het buitenland:+31 (0) 113 76 00 01
  • info@movenience.nl

Movenience
mobiele website

U kunt uw actuele Tegoed en de laatste 5 transacties op uw smartphone bekijken.

Lees meer