Actueel

 • SEPA

  Ongetwijfeld heeft u van uw bank in de afgelopen maanden al bericht gekregen dat op 1 februari 2014 ...
  Lees meer >

 • BTW

  De Bijboekbedragen die via automatische incasso van uw rekening worden afgeschreven, worden gespecificeerd ...
  Lees meer >

15 september 2014

Snel én voordelig contact met onze klantenservice!


Bel de Movenience Klantenservice!

Als u een vraag heeft over de producten of dienstverlening van Movenience, wilt u daar natuurlijk zo vlot en eenvoudig mogelijk een antwoord op. De medewerkers van onze klantenservice staan dan ook iedere werkdag voor u klaar om u snel weer op weg te helpen. Via de telefoon is dit nu nóg voordeliger.

Klantenservice is bij ons niet alleen een afdeling, het is een manier van denken. Bij ons staat voorop dat u als klant zo goed mogelijk wordt geholpen; snel en zonder extra kosten. Voor telefoongesprekken met onze klantenservice via 0900 - 44 88 666 betaalt u vanaf nu dan ook geen € 0,05 per minuut meer, maar enkel de normale belkosten van uw vaste of mobiele telefoon.

Bel me terug

Wilt u liever dat één van onze medewerkers telefonisch contact met u opneemt? Ook dat is mogelijk. Op onze website vindt u namelijk een handige 'bel mij terug'-knop. Hier kunt u uw gegevens achterlaten en aangeven wanneer u door ons gebeld wilt worden.

Chatten

Ook live chatten met onze klantenservice behoort tot de mogelijkheden. U vindt onze chattool aan de rechteronderkant van de Movenience-website, onder de button 'Chat met ons'. Klik hierop en u kunt direct chatten met één van onze medewerkers in het speciale chatvenster.

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur. Dat geldt voor zowel de telefonische dienstverlening als onze chatservice. Uiteraard kunt u uw vragen ook via e-mail stellen. Stuur deze naar info@movenience.nl en u ontvangt zo snel mogelijk een antwoord.

Uw mening is onmisbaar voor ons


Tevredenheidsonderzoek Movenience

Bij Movenience zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Uw wensen staan daarbij centraal. Daarom is het voor ons van groot belang om te horen wat ú vindt van onze producten, diensten en service. In oktober kunt u uw mening kwijt in ons klanttevredenheidsonderzoek.

Bent u tevreden met onze betaalservices? Vindt u dat er nog wat te verbeteren valt aan één van onze producten? Volgende maand horen wij het graag van u! Al onze bestaande klanten ontvangen in oktober een uitnodiging om deel te nemen aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Het invullen van dit onderzoek doet u online en kost niet meer dan vijf minuten van uw tijd.

Nóg betere dienstverlening

Met de uitkomsten van het klanttevredenheidsonderzoek kunnen wij onze dienstverlening nóg beter afstemmen op uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan het efficiënter maken van onze klantenservice, of zelfs het toevoegen van nieuwe producten en diensten.

Opgeladen de weg op met EV-laden van Movenience


EV-laden

Steeds meer automobilisten ontdekken de voordelen van elektrisch rijden; het is voordelig, comfortabel én uiterst milieuvriendelijk. Om onze elektrisch rijdende klanten zo goed mogelijk van nieuwe energie te voorzien, hebben we onze dekking van laadpunten flink uitgebreid.

Bij Movenience hebben we duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan. Daarom hebben we de e-tag ontwikkeld. Een handige kaart (met ingebouwde chip) op creditcard-formaat waarmee u heel eenvoudig kunt betalen voor het opladen van uw elektrische auto bij 99% van de openbare laadpunten in Nederland. Een service waar u dus letterlijk energie van krijgt!

Ook nieuwe energie in België

Het aantal exploitanten dat de e-tag accepteert als betaalmiddel wordt voortdurend uitgebreid. Voor het eerst hebben wij nu ook een laadpuntexploitant in België gecontracteerd. Met de e-tag kunt u uw elektrische auto vanaf nu ook opladen bij één van de openbare laadpalen van BeCharged.

BeCharged is marktleider in innovatieve oplaadpunten voor elektrische voertuigen en biedt laadoplossingen door heel België. Door het roamingcontract dat Movenience met BeCharged heeft afgesloten, kunnen onze klanten met hun e-tag terecht bij de openbare BeCharged-laadpunten. Handig als u bijvoorbeeld vanuit Zeeuws-Vlaanderen regelmatig in België rijdt, of vanuit België vaak op de Nederlandse wegen te vinden bent.

Go met Allego

Ook op Nederlandse bodem hebben wij ons netwerk van laadpunten uitgebreid. Wij zijn namelijk een samenwerking aangegaan met Allego, een innovatieve en ambitieuze laadpuntexploitant die is voortgekomen uit Alliander Mobility Service. Het bedrijf ontwikkelt laadoplossingen op maat, waarmee E-rijders hun auto overal en altijd zorgeloos kunnen opladen. Partners EV-laden

Meer informatie over EV-laden

Meer weten over de voordelen van Movenience EV-laden? Kijk dan op onze website. Hier vindt u ook een complete lijst van aangesloten laadpuntexploitanten en de huidige tarieven. U ontvangt bij Movenience een korting van maar liefst 10% op deze tarieven. Bovendien worden al uw betalingen automatisch van uw prepaid tegoed afgeboekt. Eenvoudiger kan niet!

Parkeren met de t-tag wordt fors goedkoper!


Parkeren in zeeland met de t-tag

Wij wijzen u er graag nogmaals op: met de t-tag hoeft u niet langer stil te staan bij het betalen van parkeergeld voor parkeergarages in Terneuzen, Middelburg of Vlissingen. En om deze handige service nóg aantrekkelijker te maken, hebben wij per 1 juni 2014 de abonnementsprijzen voor het parkeren met de t-tag flink verlaagd.

Tot 1 juni bedroeg de abonnementsprijs voor het parkeren met de t-tag € 0,75 per maand per geselecteerde garage. Sinds 1 juni 2014 kunnen abonnementhouders in alle aangesloten parkeergarages van deze dienstverlening gebruikmaken voor een vaste totaalprijs van € 0,75 per maand (€ 9,- per jaar). Als u zich op drie parkeergarages heeft geabonneerd, scheelt u dat bijvoorbeeld al € 18,- per jaar.

Maakt u al gebruik van de t-tag parkeerservice?

Klanten die al geabonneerd zijn op één of meerdere parkeergarages hoeven niets te doen. Het contract is per 1 juni automatisch aangepast aan de nieuwe situatie, waardoor ook zij voor een vaste totaalprijs van € 0,75 per maand gebruik kunnen maken van de t-tag parkeerservice in alle aangesloten garages.

Wilt u gebruik maken van de t-tag parkeerservice?

Wilt u de t-tag parkeerservice toevoegen aan uw abonnement? Stuur dan een e-mail naar info@movenience.nl of meld u telefonisch aan bij de klantenservice van Movenience op nummer 0900 44 88 666, vanuit het buitenland +31(0) 113 76 00 01.

Meer informatie over parkeren met de t-tag

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden en voordelen van het parkeren met de t-tag, kijk dan eens op onze website. Uiteraard staat onze klantenservice ook klaar om uw vragen te beantwoorden.


Klantenservice

Wij staan iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar!

 • 0900 44 88 666(Uw gebruikelijke belkosten)
 • Vanuit het buitenland:+31 (0) 113 76 00 01
 • info@movenience.nl

Movenience
mobiele website

U kunt uw actuele Tegoed en de laatste 5 transacties op uw smartphone bekijken.

Lees meer