Abonnementen - Movenience B.V. - Comfort in mobiliteit

Nieuws

Het Movenience abonnement

Onze mobiliteitsgerelateerde betaalservices maken het mogelijk om eenvoudig, snel en comfortabel te betalen voor een diversiteit aan producten en diensten. Het betalen van tolgeld voor de Westerscheldetunnel is daar een voorbeeld van, maar inmiddels zijn wij ook op diverse andere terreinen actief. Denk bijvoorbeeld aan het betalen voor de parkeergarage of voor het opladen van uw elektrische auto. Om gebruik te maken van deze producten en diensten kunt u een Movenience Abonnement afsluiten. Het Abonnement is een contract tussen u en Movenience, waarin de afname van tenminste één in dat contract omschreven product is vastgelegd.

Vooraf aanmelden

U kunt zich via deze website (of rechtstreeks via onze Klantenservice) aanmelden voor onze dienstverlening. U kiest daarbij van welke producten u gebruik wilt maken. Vervolgens sturen wij u het contract toe ter ondertekening. Onderdeel van dit contract is een machtiging voor automatische incasso. Na ontvangst van het ondertekende contract wordt een eerste incasso uitgevoerd. Het bedrag dat wordt geïncasseerd wordt bij ons geadministreerd als uw (prepaid) Tegoed. Nadat deze incasso geslaagd is sturen wij u de betaalmiddelen (t-tag, m-tag, en/of e-tag) toe die bij uw producten horen. Met deze procedure is ongeveer 2 weken gemoeid. Zodra u de betaalmiddelen heeft ontvangen kunt u gebruik maken van de geselecteerde producten.

Wat kost het?

De kosten van onze betaalservice verschillen per product. Bij sommige producten is deze betaalservice zelfs geheel gratis. Daarnaast betaalt u uiteraard de kosten van het betreffende product waarvan u gebruik heeft gemaakt, zoals bijvoorbeeld het tolgeld voor de Westerscheldetunnel. Bij een aantal producten ontvangt u een interessante korting indien u betaalt met onze betaalmiddelen ! Voor een exacte specificatie van de kosten: Zie Tarieven.

Extra producten

Indien u op een later tijdstip producten wilt toevoegen (of verwijderen) aan uw Abonnement kunt u het beste contact op te nemen met onze klantenservice.

Meld u nu aan!

Klantenservice

Wij staan iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar!

  • 0900 44 88 666(Uw gebruikelijke belkosten)
  • Vanuit het buitenland:+31 (0) 113 76 00 01
  • info@movenience.nl

Movenience
mobiele website

U kunt uw actuele Tegoed en de laatste 5 transacties op uw smartphone bekijken.

Lees meer

Inzicht in uw transacties

U kunt uw transacties 24 x 7 online opvragen via MijnMovenience op onze website (*). Periodiek ontvangt u van ons bovendien een gebruiksoverzicht, met daarop al uw transacties. U kunt zelf aangeven op welke wijze u het gebruiksoverzicht wilt ontvangen: via email, via internet (opvragen via onze website), of per post. Verzending per email of via internet is gratis en vindt elke maand plaats (gerekend vanaf de contractdatum). Verzending per post is per kwartaal en kost € 1,50 per keer.

Lees meer

Prepaid Tegoed

Een abonnement op één of meerdere van onze producten is altijd een prepaid abonnement Als u gebruik maakt van de producten (u maakt bijvoorbeeld gebruik van de Westerscheldetunnel) wordt het verschuldigde bedrag automatisch afgeboekt van uw (prepaid) Tegoed. Als uw (prepaid) Tegoed lager wordt dan de bijboekdrempel gaan wij opnieuw een bedrag (het bijboekbedrag) van uw rekening incasseren. Zo beschikt u altijd over voldoende saldo.

Lees meer